7 7 7 7 7

Onze juweelzaken zijn een gevestigde waarde sinds 1883 in de regio.


Bij ons kan u terecht voor de laatste trends in juwelen en uurwerken. Regelmatig bezoeken wij buitenlandse beurzen om de trends op de voet te volgen.

Daarbovenop kan u steeds bij ons terecht in ons atelier voor al uw herstellingen van juwelen en uurwerken, het oprijgen van parels en transformaties van uw oude juwelen.
Wij gaan voor kwaliteit, vakkennis en service.

2017

VERNIEUWING WINKEL ZOTTEGEM
_

In 2017 werd de winkel in Zottegem volledig verbouwd en in een modern hedendaags jasje gestoken.
Met respect voor de voorgaande generaties en het op de voet volgen van nieuwe trends en mode, zet dit team van drie vandaag de traditie van kwaliteit en perfectie verder. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in een van onze twee winkels!

HP Banner

EVELYNE, LAURENCE EN MATHIEU COPPENS 2010

2010 - ...

EVELYNE, LAURENCE EN MATHIEU COPPENS
_

Met de opening van de nieuwe winkel in Zottegem in 2010 waait er terug een frisse, jonge wind door de familiezaak. Evelyne, Laurence en Mathieu, de kinderen van Guy en Cathy, stappen mee in de wereld van horloges en juwelen. Laurence volgde een opleiding goudsmid, Evelyne specialiseert zich in parels en start eveneens een opleiding goudsmid en Mathieu volgt de opleiding uurwerkmaker.

1980 - 2010

GUY EN CATHY COPPENS-PAUL 
_

In 1980 treden Guy Coppens en Cathy Paul in de voetsporen van André Paul. Guy kiest voor studies edelsteenkundige en slaagde met glans. De voorliefde voor juwelen en horloges zit Cathy in het bloed, wat de twee een perfect team maakt. Guy en Cathy steken onmiddellijk de handen uit de mouwen. Het aangrenzende huis en de zaak worden één, wat extra winkelruimte en etalage van 23 meter oplevert. In 2002, vijftien jaar later, krijgt de winkel alweer een volledige, hedendaagse make-over na verbouwingswerken. In 2010 waagt Juwelier Paul zich op nieuw terrein: Guy en Cathy openen een tweede zaak in Zottegem.
GUY EN CATHY COPPENS-PAUL 1980 - 2010

ANDRE PAUL 1956 - 1986

1956 - 1986

ANDRE PAUL

Vanaf 1956 was het André Paul die de handen uit de mouwen stak. Terwijl de distributie tijdens de welvaartsjaren meer en meer naar de steden trok, nam André de nodige maatregelen om zijn zaak van meer winkel- en etalageruimte te voorzien. Hij dacht vooruit, en kocht het huis naast de winkel. Dat bood de mogelijkheid later verder uit te breiden.

1930 - 1956

ALBERT PAUL
_

Victor zag in zoon Albert een geschikte opvolger. Na een stevige opleiding en een inloopperiode als zelfstandige in het leiden van een eigen winkel en werkkamer, nam Albert in 1930 de fakkel van zijn ouders over. Door verdere zelfstudie en hard werken, ontwikkelde Albert Paul zich tot een bijzonder bekwame en succesvolle vakman. Dit vakmanschap werd bekroond met meerdere prijzen.
ALBERT PAUL 1930 - 1956

1883 - 1930

1883 - 1930

VICTOR PAUL 
_

Juwelier Paul is een gevestigde waarde in Ninove, dat is het minste wat je kunt zeggen. De Pauls gaan terug tot in 1883, toen uurwerkmaker Victor Paul zich op aanraden van handelsreizigers in de Burchtdam vestigde. Hij vond de liefde bij een Ninoofse schone en kocht een oude broodbakkerij in de Beverstraat. De perfecte locatie voor voor zijn juwelen,- uurwerk- en zilverwerkzaak. Victor legde zijn ziel in de winkel en leverde mooi werk, na veertig jaar zwoegen was hij erin geslaagd de naam Paul te laten uitgroeien tot een zekerheid van stielkennis en hoge kwaliteit. Menig Ninovieter toont vandaag trots zijn uurwerk of juweel, met de woorden “ ’t Is er nog een van bij Victor Paul”.