7 7

Online Reserveren

Online reserveren

 
Wat houdt ‘online reserveren’ in?

Wat is er nou gemakkelijker dan rustig vanuit huis op zoek gaan naar het perfecte sieraad of horloge? Wij begrijpen heel goed dat tijd tegenwoordig kostbaar is en denken daarom graag met u mee. Een groot deel van onze collectie is daarom zichtbaar in onze webwinkel. Hier bekijkt u gemakkelijk welke modellen u wel en niet aanspreken. Ziet u een mooi artikel, maar wilt u deze graag eerst even in het echt bekijken en passen? Door te kiezen voor de reserveerfunctie leggen wij het sieraad/horloge voor u apart in onze winkel. Zo bent u er zeker van dat het in de tussentijd niet verkocht wordt en dat het vast voor u klaarligt, zodat u het kunt passen op een moment dat u dat uitkomt!

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Bij elk artikel in onze webwinkel treft u een button ‘reserveren’ aan. Wanneer u hier op klikt, wordt er een contactmenu getoond dat u direct kunt invullen. Hiermee laat u uw gegevens achter en kunt u ons laten weten wanneer u verwacht langs te komen, zodat wij alles klaar hebben liggen. Als u het formulier verzendt, zullen wij het artikel (uiteraard kunnen dit er meer zijn) voor u apart houden. Wij houden artikelen maximaal 48 uur apart. Indien het artikel niet meer voorradig is laten wij u uiteraard iets weten.

Vragen over online reserveren of over uw reservering?
Voor aanvullende vragen over deze functie of over een artikel dat door u gereserveerd is kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.