Just Franky

Just Franky Bar Necklace Fingerprint & Engraving 2... Just Franky Bar Necklace Fingerprint & Engraving 2...

Just Franky Bar Necklace Fingerprint & Engraving 2...

449,00€ Excl. BTW: 449,00€

Dit solide 14 karaat handgemaakte gouden Bar collier is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, en wordt gegraveerd met eigen vingerafdruk. Daarnaast kan er tekst gegraveerd worden met een standaard lettertype uit ons bestand zoals hieronder aangegeven of wij graveren ..

Just Franky Bar Necklace Fingerprint 1 side Just Franky Bar Necklace Fingerprint 1 side

Just Franky Bar Necklace Fingerprint 1 side

424,00€ Excl. BTW: 424,00€

Dit solide 14 karaat handgemaakte gouden Bar collier is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, en wordt gegraveerd met eigen vingerafdruk. Daarnaast kan er tekst gegraveerd worden met een standaard lettertype uit ons bestand zoals hieronder aangegeven of wij grave..

Just Franky Capital Necklace 1 Capital Just Franky Capital Necklace 1 Capital

Just Franky Capital Necklace 1 Capital

269,00€ Excl. BTW: 269,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 1 capital is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captial is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze altijd mat..

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond Just Franky Capital Necklace 1 Diamond

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond

399,00€ Excl. BTW: 399,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden diamond ketting is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, het diamantkastje is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking...

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 1 Capital Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 1 Capital

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 1 Capital

539,00€ Excl. BTW: 539,00€

This beautiful solid 14 karat golden capital 1 diamond necklace is available in yellow, white or rose gold. The necklace is handmade, the Capital and diamond box can be ordered in a classy glossy finish or with an edgy matte finish. The sides of the capital are sandblasted so they are always mat..

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 2 Capital... Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 2 Capital...

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 2 Capital...

629,00€ Excl. BTW: 629,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 2 capitals en diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captials en diamantkastje zijn te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten van de Ca..

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 3 Capital... Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 3 Capital...

Just Franky Capital Necklace 1 Diamond & 3 Capital...

699,00€ Excl. BTW: 699,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 3 Capitals en diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captials en diamantkastje zijn te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten van de Cap..

Just Franky Capital Necklace 2 Capitals Just Franky Capital Necklace 2 Capitals

Just Franky Capital Necklace 2 Capitals

379,00€ Excl. BTW: 379,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 2 capitals is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captials zijn te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze al..

Just Franky Capital Necklace 3 Capitals Just Franky Capital Necklace 3 Capitals

Just Franky Capital Necklace 3 Capitals

489,00€ Excl. BTW: 489,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 3 capitals is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captials zijn te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze al..

Just Franky Capital Necklace 4 Capitals Just Franky Capital Necklace 4 Capitals

Just Franky Capital Necklace 4 Capitals

599,00€ Excl. BTW: 599,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 4 capitals is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de Captials zijn te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze al..

Just Franky Capital Necklace Clover Just Franky Capital Necklace Clover

Just Franky Capital Necklace Clover

269,00€ Excl. BTW: 269,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met klaver is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de klaver-hart-ster-maan is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat dez..

Just Franky Capital Necklace Heart Just Franky Capital Necklace Heart

Just Franky Capital Necklace Heart

269,00€ Excl. BTW: 269,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met hart is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de hart is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze altijd mat zijn. Het ..

Just Franky Capital Necklace Moon Just Franky Capital Necklace Moon

Just Franky Capital Necklace Moon

269,00€ Excl. BTW: 269,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met maan is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de maan is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze altijd mat zijn. ..

Just Franky Capital Necklace Star Just Franky Capital Necklace Star

Just Franky Capital Necklace Star

269,00€ Excl. BTW: 269,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met ster is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, de ster is te bestellen in een classy glanzende afwerking of met een edgy matte afwerking. De zijkanten worden gezandstraald zodat deze altijd mat zijn. ..

Just Franky Charm Bracelet Just Franky Charm Bracelet

Just Franky Charm Bracelet

569,00€ Excl. BTW: 569,00€

Deze solide 14 karaat gouden Charm bracelet is verkrijgbaar in geel, wit en rosé goud. Deze armband is een prachtig unique piece om enkel te dragen, of combineer deze armband met een van onze Charms...

Just Franky Charm Bracelet with Lock Just Franky Charm Bracelet with Lock

Just Franky Charm Bracelet with Lock

928,00€ Excl. BTW: 928,00€

Deze solide 14 karaat gouden Charm bracelet met massief slot is verkrijgbaar in geelgoud. Deze armband is een prachtig unique piece om enkel te dragen. Het slot is te personaliseren, met 1 of 2 initialen...

Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm

Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm

699,00€ Excl. BTW: 699,00€

Dit prachtige handgemaakte 14 karaat gouden collier van 50 cm met lock charm is verkrijgbaar in het geel en wit goud. Het lock is te graveren met een initiaal van jou of die van een 'loved one' zodat je deze voor altijd bij je draagt...

Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm

Just Franky Charm Lock Necklace 60 cm

699,00€ Excl. BTW: 699,00€

Deze prachtige 14 karaat gouden handgemaakte Necklace met lock charm is verkrijgbaar in het geel en wit goud. De lock is te personaliseren door middel van een gravure van jouw initiaal of die van je 'loved one'...

Just Franky Coin Necklace 2 Coins Just Franky Coin Necklace 2 Coins

Just Franky Coin Necklace 2 Coins

339,00€ Excl. BTW: 339,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 2 coins is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’, of een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze voor altijd dicht bij je te kunnen dragen. Het collier is gemakkelijk uit te brei..

Just Franky Coin Necklace 2 Diamond Coins Just Franky Coin Necklace 2 Diamond Coins

Just Franky Coin Necklace 2 Diamond Coins

459,00€ Excl. BTW: 459,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 2 coins met ingelegde diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’, of een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze voor altijd dicht bij je te kunnen dragen. Het collier ..

Just Franky Coin Necklace 3 Diamond Coins Just Franky Coin Necklace 3 Diamond Coins

Just Franky Coin Necklace 3 Diamond Coins

639,00€ Excl. BTW: 639,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 3 coins met ingelegde diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’, of een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze voor altijd dicht bij je te kunnen dragen. Het collier ..

Just Franky Coin Necklace 4 Diamond Coins Just Franky Coin Necklace 4 Diamond Coins

Just Franky Coin Necklace 4 Diamond Coins

819,00€ Excl. BTW: 819,00€

Dit prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden collier met 4 coins met ingelegde diamant is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’, of een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze voor altijd dicht bij je te kunnen dragen. Het collier ..

Just Franky Cube Bar Bracelet Just Franky Cube Bar Bracelet

Just Franky Cube Bar Bracelet

419,00€ Excl. BTW: 419,00€

Deze solide 14 karaat handgemaakte gouden Bar armband is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, en kan gegraveerd worden met een standaard lettertype uit ons bestand zoals hieronder aangegeven of wij graveren uw eigen ontwerp, in uw eigen handschrift. Een naam, herinn..

Just Franky Cube Bar Necklace Just Franky Cube Bar Necklace

Just Franky Cube Bar Necklace

519,00€ Excl. BTW: 519,00€

Dit solide 14 karaat handgemaakte gouden Cube Bar collier is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Dit sieraad wordt handgemaakt, en kan aan 4 kanten gegraveerd worden met een standaard lettertype uit ons bestand zoals hieronder aangegeven of wij graveren uw eigen ontwerp, in uw eigen handschr..

Just Franky Cube Bracelet 1 Cube met vier verschil... Just Franky Cube Bracelet 1 Cube met vier verschil...

Just Franky Cube Bracelet 1 Cube met vier verschil...

139,00€ Excl. BTW: 139,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cube wordt geknoopt op een zijden koord. De cube is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze dicht..

Just Franky Cube Bracelet | 1 cube Just Franky Cube Bracelet | 1 cube

Just Franky Cube Bracelet | 1 cube

109,00€ Excl. BTW: 109,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cube wordt geknoopt op een zijden koord. De cube is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze dicht..

Just Franky Cube Bracelet | 2 cubes Just Franky Cube Bracelet | 2 cubes

Just Franky Cube Bracelet | 2 cubes

209,00€ Excl. BTW: 209,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cubes worden geknoopt op een zijden koord. De cubes zijn verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initialen of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor symbolen met een voor jouw waardevolle betekenis om deze di..

Just Franky Cube Bracelet | 3 cubes Just Franky Cube Bracelet | 3 cubes

Just Franky Cube Bracelet | 3 cubes

309,00€ Excl. BTW: 309,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cubes worden geknoopt op een zijden koord. De cubes zijn verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initialen of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor symbolen met een voor jouw waardevolle betekenis om deze di..

Just Franky Cube Bracelet | 4 cubes Just Franky Cube Bracelet | 4 cubes

Just Franky Cube Bracelet | 4 cubes

409,00€ Excl. BTW: 409,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cubes worden geknoopt op een zijden koord. De cubes zijn verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initialen of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor symbolen met een voor jouw waardevolle betekenis om deze di..

Just Franky Cube Bracelet | 5 cubes Just Franky Cube Bracelet | 5 cubes

Just Franky Cube Bracelet | 5 cubes

509,00€ Excl. BTW: 509,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cubes worden geknoopt op een zijden koord. De cubes zijn verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initialen of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor symbolen met een voor jouw waardevolle betekenis om deze di..

Just Franky Cube Chain Just Franky Cube Chain

Just Franky Cube Chain

119,00€ Excl. BTW: 119,00€

Deze solide 14 karaat handgemaakte gouden Cube armband is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. De chain is geschikt om te dragen met een cube met jouw initiaal of van je ‘loved one’...

Just Franky Cube met vier verschillende graveringe... Just Franky Cube met vier verschillende graveringe...

Just Franky Cube met vier verschillende graveringe...

139,00€ Excl. BTW: 139,00€

Deze prachtige solide 14 karaat handgemaakte gouden cube is verkrijgbaar in geel- wit of rose goud. Kies jouw initiaal of van je ‘loved one’ en draag deze vanaf nu altijd bij je of kies voor een symbool met een voor jouw waardevolle betekenis om deze dicht bij je te dragen. De cube is te dragen aan ..

Weergeven 1 t/m 32 van in totaal 54