Didyma

Didyma Alinda 3Colours Dames Armband Didyma Alinda 3Colours Dames Armband

Didyma Alinda 3Colours Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Ga lekker zitten en ontspan met deze prachtige 6mm Alinda 3Colours armband met 3 verschillende tinten Amazonite.Amazonite moedigt je aan om je grip op het leven los te laten en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht de kinderlijke energie in je en g..

Didyma Alinda Blue Dames Armband Didyma Alinda Blue Dames Armband

Didyma Alinda Blue Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Blijf kalm met de Alinda Blue armband voorzien van 6mm imperfecte Blue Ocean stenen.Deze steen wordt beschouwd als kalmerend, reinigend en deze helpt bij het loslaten van dingen.. de naam Aquamarine komt van de Latijnse term "aqua marinus", wat "water van de zee" betekent, en verwijst naar zij..

Didyma Alinda Pink Dames Armband Didyma Alinda Pink Dames Armband

Didyma Alinda Pink Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Fleur je dag op met deze Alinda Pink armband met 6mm imperfecte zonnesteen kralen.Als je het gevoel hebt dat je op de automatische piloot leeft of als je je overweldigd voelt door negatieve emoties, dan schijnt de heldere Sunstone een licht op alle mogelijkheden die je omringen. Het Sunstone ..

Didyma Alinda Purple Dames Armband AL3 Didyma Alinda Purple Dames Armband AL3

Didyma Alinda Purple Dames Armband AL3

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Til jezelf naar een hoger niveau met de Alinda Purple armband gemaakt uit 6 mm imperfecte Lepidolietstenen. De betekenis van het Lepidolietkristal komt van het Griekse woord "Weegschaal". Soms kan het leven een rollercoaster van emoties zijn. Om in deze tijden weer balans te vinden is er de ..

Didyma Alinda Turquoise Dames Armband Didyma Alinda Turquoise Dames Armband

Didyma Alinda Turquoise Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Ga lekker zitten met deze prachtige 6mm Alinda 3Colours armband met Amazoniet, ook wel bekend als de Soothing Stone.Amazoniet moedigt u aan om uw grip op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht kinderlijke energie in je om o..

Didyma Attica Blue Dames Armband Didyma Attica Blue Dames Armband

Didyma Attica Blue Dames Armband

80,00€ Excl. BTW: 80,00€

Stabiliseer je emoties met de Attica Blue armband, die een op maat gemaakte blauwe Aventurine steen draagt. Blauwe Aventurine is een steen die gebruikt kan worden voor het in evenwicht brengen en genezen van uw emoties. Wanneer u in staat bent om uw slechte gewoontes te overwinnen, zult u be..

Didyma Attica Green Dames Armband Didyma Attica Green Dames Armband

Didyma Attica Green Dames Armband

80,00€ Excl. BTW: 80,00€

Zin om uit je comfortzone te stappen? Of ken je iemand die te veel tijd in de hare doorbrengt ? Laat Green Aventurine een vertrouwensboost geven die het springen uit die comfortzone minder eng maakt.De naam "aventurine" is ontstaan toen Italiaanse glasmakers per ongeluk kleine stukjes kope..

Didyma Chania 3 Colours Dames Armband CH5 Didyma Chania 3 Colours Dames Armband CH5

Didyma Chania 3 Colours Dames Armband CH5

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Ga lekker zitten en ontspan met deze prachtige 6 mm Chania 3Colours armband met 3 verschillen tinten Amazonite. Amazoniet moedigt u aan om uw greep op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht kinderlijke energie in u om opt..

Didyma Chania Blue Dames Armband Didyma Chania Blue Dames Armband

Didyma Chania Blue Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Blijf kalm met de steen van de Blauwe Oceaan.Deze steen wordt geacht te kalmeren, te kalmeren, te reinigen, vertrouwen te geven en te helpen bij het loslaten... de naam Aquamarine komt van de Latijnse term "aqua marinus", wat "water van de zee" betekent, en verwijst naar de sprankelende..

Didyma Chania Purple Dames Armband CH3 Didyma Chania Purple Dames Armband CH3

Didyma Chania Purple Dames Armband CH3

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Breng jezelf naar het volgende niveau met de Chania Purple armband gemaakt met 6 mm Lepidolite stenen. Als je een rollercoaster van emoties hebt meegemaakt, zoek dan een nieuwe balans met Lepidolite, een krachtige balanceersteen. Lepidolite bevat eigenlijk lithium, dat in veel anti-angst med..

Didyma Chania Turquoise Dames Armband Didyma Chania Turquoise Dames Armband

Didyma Chania Turquoise Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Sit back & relax met deze kalmerende steen.Amazoniet moedigt je aan om de grip op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht kinderlijke energie in je om optimisme, hoop en authenticiteit te inspireren. Het dragen van de ..

Didyma Larisa Blue Dames Armband Didyma Larisa Blue Dames Armband

Didyma Larisa Blue Dames Armband

60,00€ Excl. BTW: 60,00€

Voelt u zich soms nerveus? Of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken bij het ontspannen? Deze kalmerende Blauwe steen zal een uitstekende match zijn.De beste manier om een echte Aquamarijnsteen te identificeren is door te kijken naar zijn kleur. In zijn natuurlijke vorm hebben ze een l..

Didyma Larisa Pink Dames Armband Didyma Larisa Pink Dames Armband

Didyma Larisa Pink Dames Armband

60,00€ Excl. BTW: 60,00€

Fleur je dag op met de Larisa armband met 4mm Sunstone.Als je het gevoel hebt dat je op de automatische piloot leeft of als je je overweldigd voelt door negatieve emoties, dan schijnt de heldere Sunstone een licht op alle mogelijkheden die je omringen! Het Sunstone-kristal heeft een verheffe..

Didyma Larisa Turquoise Dames Armband Didyma Larisa Turquoise Dames Armband

Didyma Larisa Turquoise Dames Armband

60,00€ Excl. BTW: 60,00€

Sit back and relax met deze Larisa armband aangevuld met Turquoise Amazoniet stenen.Amazoniet moedigt u aan om uw greep op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht de kinderlijke energie in u om optimisme, hoop en authenticit..

Didyma Nea 3Colours Dames Armband Didyma Nea 3Colours Dames Armband

Didyma Nea 3Colours Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Sit back & relax met deze prachtige 6mm Nea3Colours armband met Amazoniet, ook wel bekend als de Soothing Stone.Amazoniet moedigt je aan om je grip op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht kinderlijke energie in je om ..

Didyma Nea Blue Dames Armband Didyma Nea Blue Dames Armband

Didyma Nea Blue Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Blijf rustig met de Nea Blue armband voorzien van 6mm Blue Ocean Stones.Deze steen wordt beschouwd als rustgevend, kalmerend, reinigend, geeft vertrouwen en helpt bij het loslaten... de naam Aquamarine komt van de Latijnse term "aqua marinus", wat "water van de zee" betekent, en verwijst naa..

Didyma Nea Pink Dames Armband Didyma Nea Pink Dames Armband

Didyma Nea Pink Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Laat je dag stralen met deze 6mm Nea Pink armband met Sunstone parels.Als je het gevoel hebt dat je op de automatische piloot leeft of als je je overweldigd voelt door negatieve emoties, dan kan deze prachtige Sunstone wat verlichting brengen. Sunstone heeft een positieve kwaliteit die passi..

Didyma Nea Purple Dames Armband Didyma Nea Purple Dames Armband

Didyma Nea Purple Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Breng jezelf naar het volgende niveau met de Nea Purple armband gemaakt met 6mm Lepidolite stenen.De betekenis van het Lepidoliet kristal komt van het Griekse woord voor 'weegschaal'. Als je een rollercoaster van emoties hebt meegemaakt, zoek dan een nieuwe balans met Lepidolite, een krachtige..

Didyma Nea Turquoise Dames Armband Didyma Nea Turquoise Dames Armband

Didyma Nea Turquoise Dames Armband

40,00€ Excl. BTW: 40,00€

Sit back & relax met de Nea Turquoise armband met 6mm Amazoniet stenen.Amazoniet moedigt u aan om uw greep op het leven los te maken en het te laten stromen zoals de Amazonerivier waar het naar vernoemd is. Het verlicht kinderlijke energie in u om optimisme, hoop en authenticiteit te ins..

Weergeven 1 t/m 19 van in totaal 19