detail product

Garmin fēnix® 6X Pro Solar Heren Smartwatch 0100215724

  • 1.050,00€
  • Incl. BTW: 1.050,00€
  • Merk Garmin
  • Model: 0100215724
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit horloge behoort tot de allernieuwste Garmin Fenix 6 Pro serie, de opvolger de bekende Fenix 5 serie. De fēnix 6X Pro Solar is het allereerste Garmin horloge dat kan worden opgeladen met zonne-energie. Het 1.4” Power Glass maakt gebruik van zonlicht om de levensduur van de batterij te verlengen voor off-grid avonture, hierdoor kunt u zo ver gaan als u wilt. Dit luxe sporthorloge gaat next level op het gebied van functionaliteit en design en is zodoende een betrouwbare en stijlvolle metgezel in veeleisende omstandigheden.

Met de Fenix 6 serie introduceert Garmin een aantal nieuwe functies. Ten eerste zijn de horloges van militair standaard. De supersterke constructie van de fēnix 6 serie is getest volgens de Amerikaanse militaire standaard 810 met betrekking tot thermische, schok- en waterbestendigheid. Ook is de hartslagmeter van de fēnix 6 verbeterd en is de display aanzienlijk groter ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast zijn functies zoals de veiligheids- en trackingfuncties (met ongevaldetectie), de Pulse Ox sensor ( zuurstofsaturatiemeter) en de Expeditie modus (voor een langere batterijduur) beschikbaar

De horlogekast van de Garmin Fenix 6X (51mm) is gemaakt van kunststof. De bezel (de lunette) is gemaakt van titanium. Dankzij de vele voorgeladen activiteitenprofielen voor tal van sporten houd dit horloge nauwkeurig jouw prestaties en workouts bij. Ook blijf je met de Fenix 6X Pro Solar altijd op het juiste pad, dankzij GPS-/Glonass-positiebepaling en navigeerbare kaarten volledig in kleur

Op het grote, scherpe display (35,56 mm) kun je de diverse functionaliteiten gemakkelijk bedienen. Het horloge kan geconnect worden met je smartphone, waardoor meldingen op de display van je horloge verschijnen. Verder bevat het horloge outdoor-sensoren, vernieuwde sportapps (incl. golven en skieen) en een Body Battery energie monitor. Het horloge is afgewerkt met een krasarm saffierglas en een hoge waterdichtheid (10 bar). Bovendien is het horloge voorzien van WIFI, Bluetooth en gereed voor contactloze betalingen met Garmin Pay.

Dankzij de gepattenteerde quickfit banden kun je razendsnel wisselen van horlogeband; een stoere titanium band voor op het werk en een waterbestendige kunstof band voor tijdens het sporten bijvoorbeeld. Standaard wordt deze uitvoering geleverd met een titanium band.

De Garmin Fenix 6X Sapphire 010-02157-24 is één van de krachtigste sporthorloge met een prachtig, sportieve look.Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van koersen van edelmetalen en edelstenen en van eventuele typfouten.
Uurwerken
Diameter kast 51 mm
Materiaal band Titanium
Glas Saffier
Kleur kast Grijs
Waterbestendigheid 10 bar