detail product

Garmin fēnix® 6S - Pro Solar Dames Smartwatch 0100240926

  • 900,00€
  • Incl. BTW: 900,00€
  • Merk Garmin
  • Model: 0100240926
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit horloge behoort tot de allernieuwste Garmin Fenix 6 Pro Solar serie, de opvolger de bekende Fenix 5 serie. Dit luxe sporthorloge gaat next level op het gebied van functionaliteit en design en is zodoende een betrouwbare en stijlvolle metgezel in veeleisende omstandigheden.

Met de Fenix 6 serie introduceert Garmin een aantal nieuwe functies. Ten eerste zijn de horloges van militair standaard. De supersterke constructie van de fēnix 6 serie is getest volgens de Amerikaanse militaire standaard 810 met betrekking tot thermische, schok- en waterbestendigheid. Ook is de hartslagmeter van de fēnix 6S verbeterd en is de display aanzienlijk groter ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast zijn er functies zoals de veiligheids- en trackingfuncties (met ongevaldetectie), de Pulse Ox sensor ( zuurstofsaturatiemeter) en de Expeditie modus (voor een langere batterijduur) beschikbaar.

De horlogekast van de Garmin Fenix 6S (42mm) is gemaakt van kunststof. De bezel (de lunette) is gemaakt van edelstaal in goudkleur. Dankzij de vele voorgeladen activiteitenprofielen voor tal van sporten houd dit horloge nauwkeurig jouw prestaties en workouts bij. Ook blijf je met de Fenix 6S Pro Solar altijd op het juiste pad, dankzij GPS-/Glonass-positiebepaling en navigeerbare kaarten volledig in kleur

Op het scherpe scherm (30,4 mm) kun je de diverse functionaliteiten gemakkelijk bedienen. Het horloge kan geconnect worden met je smartphone, waardoor meldingen op de display van je horloge verschijnen. Verder bevat het horloge outdoor-sensoren, vernieuwde sportapps (incl. golven en skieen) en een Body Battery energie monitor. Het horloge is afgewerkt met een Power Glass, een speciale transparante lens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Dit model heeft een hoge waterdichtheid (10 bar). Bovendien is het horloge voorzien van WIFI, Bluetooth en gereed voor contactloze betalingen met Garmin Pay.

Dankzij de gepattenteerde quickfit banden kun je razendsnel wisselen van horlogeband; een luxe leren band voor op het werk en een waterbestendige kunststof band voor tijdens het sporten bijvoorbeeld. Standaard wordt deze uitvoering geleverd met een grijze suede horlogeband.

De Garmin Fenix 6S Pro Solar 010-02409-26 is één van de krachtigste sporthorloge met een prachtig, sportieve look.Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van koersen van edelmetalen en edelstenen en van eventuele typfouten.
Uurwerken
Diameter kast 42 mm
Materiaal band Leder
Glas Saffier
Kleur kast Bicolor
Waterbestendigheid 10 bar