detail product

Garmin Lily™ - Classic Edition Dames Smartwatch 01002384B1

  • 250,00€
  • Incl. BTW: 250,00€
  • Merk Garmin
  • Model: 01002384B1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit horloge behoort tot de Garmin Lily serie. Deze serie bestaat uit klassieke dameshorloges met de functies van een moderne smartwatch. Stijl en functionaliteit worden prachtig met elkaar gecombineerd.

De crème goudkleurige horlogekast (35mm) is gemaakt van vezelversterkte polymeer. Een heel sterk en tegelijkertijd licht materiaal. Dit is een prachtige combinatie met de zwart leren band. Aan de achterkant van de kast is een polshartslagtechnologie geïntegreerd. Dankzij de vele voorgeladen acititeitenprofielen voor tal van sporten houd je nauwkeurig jouw prestaties en workouts bij.

Het horloge kan geconnect worden met je smartphone, waardoor meldingen op de display van je horloge verschijnen. Het horloge toont de hartslag die via de polssensor gemeten wordt. Daarnaast biedt het horloge de basis activity trackers als stappen, slapen, caloriën, gelopen afstand en meer. Ook is er een stress niveau meting aanwezig, welke dan direct tegen gegaan kan worden met ademhalingsoefeningen. Met dit horloge is het zelfs mogelijk om de menstruatiecyclus of verschillende zwangerschapsfasen te registreren en bij te houden.

Het horloge is waterdicht tot een druk van 5 bar en is afgewerkt met een krasarm saffierglas. Het horloge wordt standaard met een donkere leren band geleverd.

De Garmin Lily 010-02384-B1 is een modieus en veelzijdig dames horloge met tal van handige functies.Alle getoonde prijzen zijn indicatief en niet bindend. Onder voorbehoud van koersen van edelmetalen en edelstenen en van eventuele typfouten.
Uurwerken
Diameter kast 34 mm
Materiaal band Leder
Glas Saffier
Kleur kast Rosé
Waterbestendigheid 5 bar